Job 9 van 9


Report this listing

Solliciteren



Kok


Functie

WZC De Regenboog in Zwijndrecht is een voorziening waar oudere bewoners een nieuwe thuis krijgen.  We zijn een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum en bieden huisvesting aan 200 bewoners.  Een dagverzorgingscentrum en 51 assistentiewoningen vervolledigen het aanbod.  Om de dienstverleningen en huisvesting naar de bewoners te realiseren hebben we een equipe van 230 gemotiveerde medewerkers.

De multidisciplinair samengestelde teams en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht: elke zorgvrager een zo goed en gelukkig mogelijk leven te bezorgen.

We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan onze bewoners en hun familie.  We streven naar een continue verbetering van het woon-leefbeleid voor elke bewoner, een excellente maaltijdzorg neemt hier een centrale plaats in.

Bent u op zoek naar een uitdagende en boeiende job in een warme werkomgeving, aarzel dan niet en neem met ons contact op.

Om samen met ons deze uitdaging waar te maken, zijn we momenteel op zoek naar :

een creatieve KOK met een warm hart voor ouderen

Wat houdt deze job in?
  • Je bereidt de maaltijden volgens de vooropgestelde recepturen, rekening houdend met de dieetvereisten, de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen

  • Je volgt het kookproces en de temperaturen op volgens het recept

  • Je waakt over de portionering en bediening van de maaltijden

  • Je houdt toezicht op de algemene staat van de keuken, de gebuikte toestellen en het materiaal

  • Je helpt bij afwas en dagelijks onderhoud

  • Je controleert de temperaturen van de diepvriezers, koelkasten en de leveringen

  • Je past consequent de regels betreffende het stockbeheer toe

  • Je neemt deel aan de werkgroepen of externe vormingen om de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren.

Jouw profiel

Je profiel
  • Je hebt kennis van de culinaire technieken, een diploma tot kok is een pluspunt

  • Je bent klantgericht, creatief in het koken en presenteren en smaaksturing is je niet vreemd

  • Je kan werken met de nodige keukentoestellen

  • Je kent de regels en procedures inzake de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen

  • Je spreekt af met het diensthoofd en de collega’s van de keuken inzake de dagelijkse werking van de keuken

  • Je volgt consequent de taken en richtlijnen op

  • Je neemt je verantwoordelijkheid op, bij onregelmatigheden of problemen contacteer je je diensthoofd

  • Je moet dagelijks zware lasten verplaatsen, in een staande en ongemakkelijke houding werken. Daarom leef je consequent de ergonomieprincipes na

Aanbod

Wat bieden wij?
  • Een uitdagende, veelzijdige job in een warme en zich vernieuwende werkomgeving.

  • Een team met toffe collega’s.

  • Overeenkomst voor bepaalde duur (vervanging ) in een stabiele werkomgeving. Jobtime is bespreekbaar!

  • Verloning volgens de IFIC met overname van relevante anciënniteit

  • Een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen: 24 betaalde vakantiedagen, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, fietsvergoeding, extra beloning bij mijlpalen in je privéleven. Bij 1 jaar in dienst krijg je een extra vakantiedag.

Interesse?

Solliciteer online of mail je CV en motivatie naar Van der Paelt Lieve, directeur WZC De Regenboog (vanderpaeltl@deregenboog.zkj.be)

Neem ook een kijkje op onze website : www.zorg-saam.be [http://www.zorg-saam.be]

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht