WZC De Regenboog in Zwijndrecht is een voorziening waar oudere bewoners een nieuwe thuis krijgen. We zijn een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum en bieden huisvesting aan 200 bewoners. Een dagverzorgingscentrum en 51 assistentiewoningen vervolledigen het aanbod. Om de dienstverleningen en huisvesting naar de bewoners te realiseren hebben we een equipe van 230 gemotiveerde medewerkers.
De multidisciplinair samengestelde teams en geëngageerde vrijwilligers maken werk van hun kernopdracht: elke zorgvrager een zo goed en gelukkig mogelijk leven te bezorgen.
We doen dit door een eigentijdse, kwalitatieve dienstverlening aan te bieden aan onze bewoners en hun familie. We streven naar een continue verbetering van het woon-leefbeleid voor elke bewoner, een excellente maaltijdzorg neemt hier een centrale plaats in.
Bent u op zoek naar een uitdagende en boeiende job in een warme werkomgeving, aarzel dan niet en neem met ons contact op.
Om samen met ons deze uitdaging waar te maken, zijn we momenteel op zoek naar :
een creatieve KOK met een warm hart voor ouderen
Je bereidt de maaltijden volgens de vooropgestelde recepturen, rekening houdend met de dieetvereisten, de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen
Je volgt het kookproces en de temperaturen op volgens het recept
Je waakt over de portionering en bediening van de maaltijden
Je houdt toezicht op de algemene staat van de keuken, de gebuikte toestellen en het materiaal
Je helpt bij afwas en dagelijks onderhoud
Je controleert de temperaturen van de diepvriezers, koelkasten en de leveringen
Je past consequent de regels betreffende het stockbeheer toe
Je neemt deel aan de werkgroepen of externe vormingen om de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren.
Je hebt kennis van de culinaire technieken, een diploma tot kok is een pluspunt
Je bent klantgericht, creatief in het koken en presenteren en smaaksturing is je niet vreemd
Je kan werken met de nodige keukentoestellen
Je kent de regels en procedures inzake de hygiënische, nutritionele en de HACCP normen
Je spreekt af met het diensthoofd en de collega’s van de keuken inzake de dagelijkse werking van de keuken
Je volgt consequent de taken en richtlijnen op
Je neemt je verantwoordelijkheid op, bij onregelmatigheden of problemen contacteer je je diensthoofd
Je moet dagelijks zware lasten verplaatsen, in een staande en ongemakkelijke houding werken. Daarom leef je consequent de ergonomieprincipes na
Een uitdagende, veelzijdige job in een warme en zich vernieuwende werkomgeving.
Een team met toffe collega’s.
Overeenkomst voor bepaalde duur (vervanging ) in een stabiele werkomgeving. Jobtime is bespreekbaar!
Verloning volgens de IFIC met overname van relevante anciënniteit
Een aantrekkelijk salaris met extra-legale voordelen: 24 betaalde vakantiedagen, maaltijdcheques, gratis treinabonnement, fietsvergoeding, extra beloning bij mijlpalen in je privéleven. Bij 1 jaar in dienst krijg je een extra vakantiedag.
Interesse?
Solliciteer online of mail je CV en motivatie naar Van der Paelt Lieve, directeur WZC De Regenboog (vanderpaeltl@deregenboog.zkj.be)
Neem ook een kijkje op onze website : www.zorg-saam.be [http://www.zorg-saam.be]